Happy Together is opgericht in 1997 en bestaat uit ongeveer 40 vrouwen. We zingen popliedjes uit de afgelopen vijf decennia, zowel in het Engels als in het Nederlands.

We zingen over het algemeen driestemmig (alt/mezzo/sopraan) en beginnen de repetities natuurlijk altijd met stem- en andere oefeningen om de stembanden en spieren op te warmen.

We leren onze partijen vanaf bladmuziek en met behulp van muziekopnames en natuurlijk door met elkaar te repeteren. Onze dirigente Marianne Uyterlinde leidt ons bekwaam en met veel humor en wordt hierin bijgestaan door Wilbert Commandeur, onze vaste pianist.

EEN GREEP UIT ONS REPERTOIRE:

Heb je interesse om mee te zingen in ons koor? Neem dan contact op via email happy-together@live.nl. Plezier in zingen staat voorop, maar een redelijke zangstem is wel meegenomen. Omdat we veel leren op de repetities, vinden we het vanzelfsprekend dat je deze zoveel mogelijk bezoekt. Dit geldt zeker voor de laatste drie repetities voor een optreden; het is belangrijk dat je dan niet verzuimt, tenzij je er een goede reden voor hebt.