Juni 2022

Happy Together viert 25 jarig jubileum.

Van zingen word je blij! Het is niet zomaar een slogan. Want….in 1997 kwamen enkele mannen steeds in opperbeste stemming thuis van hun zangrepetitie. Hun vrouwen wilden dit óók en zij maakten anderen

enthousiast om samen een nieuw koor te vormen. Heel bijzonder, dat het allemaal in korte tijd lukte, want daarbij werd een dirigent gevonden, die ook piano kon spelen!

Op 10 september 1997 maakte ons koor een vliegende start met zo’n 30 vrouwen.

Deze dames kwamen er snel achter, dat zingen “Happy” maakte. De naam van ons koor werd zo gauw gevonden en er kwam zelfs een flinke wachtlijst! Nu werken we hard aan een spetterend jubileumconcert, waarvoor we later iedereen uitnodigen.

Maar eerst gaan we dit jubileum met leden en oud-leden vieren op:
zaterdag 10 september 2022 in de Historische Kas aan de Koewijzend 4 te Blokker

Inloop vanaf 15.00u met koffie/thee en wat lekkers.

Van 15.30u – 16.30u zingen we samen een “Trip down memory lane”.

Tot 17.30u praten we bij met een borrel en wat hapjes.

Wel graag aanmelden vóór 1 september 2022 via

happy-together@live.nl

Oud-leden ontvangen hiervoor een uitnodiging. Maar soms kunnen we het huidige adres niet achterhalen.
Dan is het goed te weten, dat je als oud lid van harte welkom bent.

Zangkoor Happy Together

—————————————————————————————————————-

Mei 2022

We zijn weer Happy Together!

Gelukkig voelt het weer heel gewoon om, zonder onderlinge afstand, samen te zingen. Onder de enthousiaste leiding van onze dirigente en onze pianist, zijn we in korte tijd helemaal “bij stem” gekomen. Maar ja, we bestaan ook niet zomaar binnenkort 25 jaar….! We genieten volop van onze heerlijke mix aan evergreens en nieuwe, eigentijdse zangnummers. Maar ook de gezelligheid, de aandacht voor elkaar en het samen kunnen lachen maakt ons tot een supermooi koor!

Op dinsdagavond repeteren we om 20.00u in partycentrum De Witte Valk, Dorpsstraat 175 te Zwaag.

Wanneer je ook wel eens die blije boost wil ervaren van het samen zingen, dan zit je bij ons koor altijd goed. Zie ook onze site: zangkoorhappytogether.nl.

Voor vragen of voor een eerste kennismaking kun je een mailtje sturen naar het secretariaat: secretaris@zangkoorhappytogether.nl Om een avond te luisteren of mee te zingen ben je dan, vrijblijvend, altijd van harte welkom! Zangkoor Happy Together